Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
фильтр для воды Барьер СМАРТ синий.
be number one
 

Сир з дичини

  {banner}  

Сир з дичини

 
Переглядів: 1737 | Категорія - Кухня мисливця

 

Підготовлену дичину обсмажують, відокремлюють м'якоть і пропускають через м'ясорубку із частими ґратами два рази. У фарш додають білий соус, тертий сир і всі добре перемішують. Потім додають розм'якшене вершкове масло, бульйон і збивають фарш до одержання пишної однорідної маси. Масу протирають через сито, додають вино типу мадера, сіль, перець і тертий мускатний горіх. Подають сир у формочках або кошичках з тесту. Крім того, цей сир можна використати для готування бутербродів кзавтраку.

На 100 м сиру: м'якоть дичини 40 м, сир 30 м, масло вершкове 20 м, вино мадера 1 ч. л., сіль, перець, мускатний горіх по смаку. Для курячого соусу: бульйон 1 ст. л., борошно 1 ч. л., масло вершкове 1 ст. л.
 
 (голосов: 1)
  • Холодець із рябчика
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Дичина по^-столичному
  • Тетерка, рябчик, куріпка по^-мисливські
  • Заливний мус із дичини
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (1) |  Надрукувати
     

    #1 написал: Fedor (18 января 2010 13:24)

     
    заработок в Интернете - все что вас интересовало о работе в сети
    Зарегистрирован: -- ICQ: -- [цитировать]
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    железнодорожные перевозки.. погрузчики.
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb