Рецепт: Рябчик(не смажений) 1 шт., брусниця 150 г, масло вершкове 20 м, сметана 200 м, цукор 15 м, сіль по смаку
Підготовлену тушку наповнюють моченою або свіжою брусницею, кладуть усередину вершкове масло й цукор, солять. Можна обійтися й без начинки. Обмазавши тушку сметаною, обсмажують її в сильно розігрітій жаровні до утворення рум'яної скоринки. Потім додають у жаровню сметану й жарять рябчика на слабкому вогні 15-20 мін
услуга вневедомственной охраны в Московской области.. автоматические откатные ворота. красивое поздравление сыну, поздравления.. интересные идеи бизнеса. Изготовление менеджеров. Менеджер розничных продаж. Каталог менеджеров.