Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Духи judith leiber night я приобрела с доставкой по России почтой.
be number one
 

Дичина по^-столичному

  {banner}  

Дичина по^-столичному

 
Переглядів: 494 | Категорія - Кухня мисливця

 

Зачищене філе птаха (без кісточки) злегка відбивають, змочують у льезоне, панируют у білому хлібі, нарізаному соломкою, і жарять безпосередньо перед подачею протягом 12-15 хв. При подачі на філе кладуть вершкове масло. Поруч укладають складний гарнір. Гарнір можна подати в кошичках з тесту

Филе курей, або курчат-бройлерів, або фазана 4 шт., хліб пшеничний 160 р. Для льезона; яйце 2 шт., молоко 3 ст. л., сіль по смаку ; масло вершкове 120 р.
 
 (голосов: 0)
  • Филе рябчика з овочами
  • Сир з дичини
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Заєць по-нормандски (Франція)
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb