Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Pedrollo Combipress
be number one
 

Рябчик, куріпка, по-мисливські

  {banner}  

Тетерка, рябчик, куріпка по^-мисливські

 
Переглядів: 782 | Категорія - Кухня мисливця

 

Дичина 1 шт., майонез 100 м, жир 50 м, лук ріпчастий 160 м, пюре 50 м, гірчиця 10 м, часник 20 м, сметана 100 м, вода 1 л, оцет 10 м, лавровий лист 2 шт., перець горошком 6 шт., сіль і перець мелений по смаку
Дичину обробляють і занурюють у маринад на 5—6 ч, а потім розрубують на порціонні шматки, солять, перчать, кожний шматочок обмазують майонезом або сметаною з гірчицею й обсмажують із ріпчастим луком на розігрітій з жиром сковороді, додають пюре, небагато гірчиці й знову добре прожарюються
Обсмажену дичину в каструлі заливають бульйоном, додають рубаний часник і сметану, доводять до готовності. Подають до стола зі складним гарніром з маринованими фруктами
 
 (голосов: 1)
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Сир з дичини
  • Заєць у гірчиці
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • | Автор: kodges | 26 августа 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    У нас найдете комбинированный режущий инструмент различных производителей. по объявлению продам б/у цементовоз можно обратиться сюда
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb