Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Рецепт блюда з дичини

  {banner}  

Заливний мус із дичини

 
Переглядів: 1060 | Категорія - Кухня мисливця

 

Рецепт блюда з дичини: заливний мус із дичини

Зварити глухаря до повної готовності, звільнити від костей, видалити шкіру, пропустити м'ясо через м'ясорубку 2 рази, протерти пюре через сито. Розпущений желатин змішати з бульйоном і половиною кількості напівзастиглого желе залити пюре. Добре вимешать, додати по смаку мускатний горіх і збиті вершки. Перемішану масу викласти в спеціальну форму, облиту зсередини, що залишилися желе, добре застиглим. Поставити в холодильник, щоб мус добре зміцнів. Перед подачею форму з мусом на кілька секунд опустити в гарячу воду, потім перевернути на тарілку й зняти форму. Навколо прикрасити вінком з нарізаного локшиною салату, змішаного з порізаними в такий же спосіб свіжими огірками, заправленими оцтом і маслиновим маслом
1 глухарь, 100 м масла маслинового, 50 м провина сухого, 2 ст. ложки желатину, 2,5 склянки бульйону, 0,5 вершків, мускатний горіх, сіль по смаку
Рецепт блюда з дичини: заливний мус із дичини

Сварить глухаря до повної готовності, звільнити від костей, видалити кожу, пропустити м'ясо через м'ясорубку 2 рази, протерти пюре через сито. Розпущений желатин змішати з бульйоном і половиною кількості полузастившего желе залити пюре. Добре вимешать, додати по смаку мускатний горіх і збиті вершки. Перемішану масу викласти в специальную форму, облиту зсередини, що залишилися желе, добре застиглим. Поставить у холодильник, щоб мус добре зміцнів. Перед подачею форму з муссом на кілька секунд опустити в гарячу воду, потім перевернути на тарілку й зняти форму. Навколо прикрасити вінком з нарізаного локшиною салата, змішаного з порізаними в такий же спосіб свіжими огірками, заправленними оцтом і маслиновим маслом
1 глухарь, 100 м масла маслинового, 50 м провина сухого, 2 ст. ложки желатина, 2,5 склянки бульйону, 0,5 вершків, мускатний горіх, сіль по вкусу.
 
 (голосов: 1)
  • Холодець із рябчика
  • Сир з дичини
  • Заєць маринований (Швеція)
  • Ягідна приправа до дичини
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • | Автор: kodges | 20 сентября 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    лестницы производство. деловая авиация заказать. макетная мастерская, отзывы. Слышал. По запросу расчетно-кассовое обслуживание можно найти сайт РИБанка.. турбо доски
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb