ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Сир з дичини

Сир з дичини

Підготовлену дичину обсмажують, відокремлюють м'якоть і пропускають через м'ясорубку із частими ґратами два рази. У фарш додають білий соус, тертий сир і всі добре перемішують. Потім додають розм'якшене вершкове масло, бульйон і збивають фарш до одержання пишної однорідної маси. Масу протирають через сито, додають вино типу мадера, сіль, перець і тертий мускатний горіх. Подають сир у формочках або кошичках з тесту. Крім того, цей сир можна використати для готування бутербродів кзавтраку.

На 100 м сиру: м'якоть дичини 40 м, сир 30 м, масло вершкове 20 м, вино мадера 1 ч. л., сіль, перець, мускатний горіх по смаку. Для курячого соусу: бульйон 1 ст. л., борошно 1 ч. л., масло вершкове 1 ст. л.