Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Центр по ремонту компьютеров. Настройка и ремонт компьютеров быстро.
be number one
 

Смачний рецепт рябчика

  {banner}  

Холодець із рябчика

 
Переглядів: 543 | Категорія - Кухня мисливця

 

Черговий  смачний  рецепт мисливського блюда : Рябчик  1 шт., вершки 200 м, желатин 20 м, мускатний горіх і сіль по смаку
Підготовлену тушку рябчика варять близько 1—1,5 ч, відокремлюють м'ясо від костей і видаляють шкіру. М'ясо пропускають через м'ясорубку й протирають через сито. Желатин розчиняють у бульйоні або гарячій воді. Заливають розчином желатину фарш, додають вершки, сіль і товчений мускатний горіх. Масу перекладають у металеві формочки й ставлять у холодильник (але не в морозильну камеру).
Перед подачею занурюють формочки із приготовленим блюдом на кілька секунд у гарячу воду, потім перевертають їх на тарілки й знімають
 
 (голосов: 1)
  • Заливний мус із дичини
  • Сир з дичини
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Тетерка, рябчик, куріпка по^-мисливські
  • | Автор: kodges | 26 августа 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb