Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Заєць маринований (Швеція)

  {banner}  

Заєць маринований (Швеція)

 
Переглядів: 1515 | Категорія - Кухня мисливця

 

1 заєць середньої величини, 125 м шпику, 3 ст. ложки маргарину, 1 повна чайна ложка солі, 1/2 чайної ложки перцю, 2 склянки бульйону, 1 склянка вершків, 2-3 пляшки пива.

Із зайця зняти шкурку й попатрати. Залити пивом і витримувати 2 дні. Потім вийняти зайця, обсушити й нашпигувати смужками шпику, які попередньо посолити й поперчити. Зайця покласти на сковорідку спинкою вниз і зажарити в сильно розігрітому маслі. Потім додати небагато води й гасити під кришкою до готовності. Час від часу поливати соком, що утворився. Незадовго до того, як м'ясо стане зовсім м'яким, влити розігріті вершки. Зайця покласти на підігріте блюдо. Окремо подається міцний соус. На гарнір - червона капуста й брусничний компот. Розраховано на 6-8 порцій
 
 (голосов: 0)
  • Заєць із маслинами (Іспанія)
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Печеня із зайця (Росія)
  • Заєць у гірчиці
  • Заєць по-французькому
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Продвижение сайта. купить windows.
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb