Ягоди змішати, залити окропом, дати розбухнути й
оставить (у закритому виді) на 1 ч. Додати лимонну кислоту, цукор, розім'яти й
видержать при температурі 18-20 "С у плин 3 днів до легкого закисання.
если приправа для блюда з дичини буде густий, додати мало-мало кип'яченої води. До закислої маси приправи можна
постепенно додавати нові порції, що поліпшить смак приправи в порівнянні з
вновь приготовленої
При гарній якості ягоди повинні зовсім розпуститися в
общую желеобразную кислувату масу
Ягоди змішати, залити окропом, дати розбухнути й
оставить (у закритому виді) на 1 ч. Додати лимонну кислоту, цукор, розім'яти й
видержать при температурі 18-20 "С у плин 3 днів до легкого закисання.
если приправа для блюда з дичини буде густий, додати мало-мало кип'яченої води. До закислої маси приправи можна
постепенно додавати нові порції, що поліпшить смак приправи в порівнянні з
вновь приготовленої
При гарній якості ягоди повинні зовсім розпуститися в
общую желеобразную кислувату масу