ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Рецепт блюда з дичини, заливний мус

Рецепт блюда з дичини, заливний мус

Рецепт блюда з дичини: заливний мус із дичини

Сварить глухаря до повної готовності, звільнити від костей, видалити кожу, пропустити м'ясо через м'ясорубку 2 рази, протерти пюре через сито. Розпущений желатин змішати з бульйоном і половиною кількості полузастившего желе залити пюре. Добре вимешать, додати по смаку мускатний горіх і збиті вершки. Перемішану масу викласти в специальную форму, облиту зсередини, що залишилися желе, добре застиглим. Поставить у холодильник, щоб мус добре зміцнів. Перед подачею форму з муссом на кілька секунд опустити в гарячу воду, потім перевернути на тарілку й зняти форму. Навколо прикрасити вінком з нарізаного локшиною салата, змішаного з порізаними в такий же спосіб свіжими огірками, заправленними оцтом і маслиновим маслом
1 глухарь, 100 м масла маслинового, 50 м провина сухого, 2 ст. ложки желатина, 2,5 склянки бульйону, 0,5 вершків, мускатний горіх, сіль по вкусу.