Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Печеня з кабана

  {banner}  

Печеня з кабана

 
Переглядів: 556 | Категорія - Кухня мисливця

 

1кг нарізаної кабанячої лопатки, 30 м вершкового масла, 1 ст. ложка борошна, 1 кавова ложка томатної ласти, 2 свіжих помідори, сіль, перець
Для маринаду: 0,5 літра білого або червоного сухого вина, 0,5 склянки соняшникового масла, 1 морква, 1 цибулина, нарізана на кружки, 3 зубчика часники, зелень, перець


М'ясо покласти на 2 дні в маринад. Потім віджати й обсмажити в скороварці на вершковому маслі на великому вогні. Посипати борошном, добре помішуючи, додати частина маринаду, томатну пасту, очищені від шкірочки й нарізані томати, сіль, перець. Скип'ятити, додати 1/4 літра гарячої води. Закрити й гасити 30 хв (якщо кабан старий, те 40—50 хв).  Подавати можна  скартофелем.
 
 (голосов: 0)
  • Заєць по-французькому
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Заєць у гірчиці
  • Заєць по-нормандски (Франція)
  • Куріпка з капустою
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    быстро разработать баннер сайт логотип разработать сайт
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb