ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Ягідна приправа до блюда з дичини

Ягідна приправа до блюда з дичини

0,5 склянки сушеної брусниці, 0,5 склянки сушеної чорниці, 0,5-0,75 склянки окропу, 1 ч. ложка лимонної кислоти, 4 шматки цукру-рафінаду

Ягоди змішати, залити окропом, дати розбухнути й оставить (у закритому виді) на 1 ч. Додати лимонну кислоту, цукор, розім'яти й видержать при температурі 18-20 "С у плин 3 днів до легкого закисання. если приправа для блюда з дичини буде густий, додати мало-мало кип'яченої води. До закислої маси приправи можна постепенно додавати нові порції, що поліпшить смак приправи в порівнянні з вновь приготовленої

При гарній якості ягоди повинні зовсім розпуститися в общую желеобразную кислувату масу