Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Чехлы для htc здесь. . ламинат парадор . воздушные компрессоры
be number one
 

Заєць по-нормандски (Франція)

  {banner}  

Заєць по-нормандски (Франція)

 
Переглядів: 502 | Категорія - Кухня мисливця

 

На тушку зайця (1,5 кг) — 1 л сидру (яблучного вина), 160 м бенедиктину, пучок корінь для бульйону, кілька ягід чорниці, 2—3 аркуші шавлії, 60 м вершкового масла, 1 ст. ложка желатину, 6 яблук, 0,5 кг винограду (білий мускат), сіль, перець

Розрубаного на шматки зайця протягом ночі витримати в маринаді із сидру, бенедиктину, корінь, чорниці й шавлії. Наступного дня обсмажити зайця у вогнетривкому посуді й влити половину маринаду, посолити й поперчити, варити біля години. За чверть години до кінця варіння додати виноград, зменшити вогонь, щоб ягоди винограду не полопалися. Перекласти зайців на тепле блюдо. Для густого соусу додати желатин і вершкове масло. Подати зайців, полив соусом, обклавши тонкими скибочками очищеного яблука, підсмаженими в маслі, посоленими й поперченними.
 
 (голосов: 0)
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Заєць у гірчиці
  • Печеня із зайця (Росія)
  • Печеня з кабана
  • Заєць із маслинами (Іспанія)
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb