Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Рецепт філе рябчика

  {banner}  

Филе рябчика з овочами

 
Переглядів: 527 | Категорія - Кухня мисливця

 

З тушки рябчика знімають філе. Надають філе рябчика форму котлети й припускають із додаванням вершкового масла. При подачі на блюдо кладуть крутон з підсмаженого пшеничного хліба, а на нього філе. На гарнір використають припущенну моркву, нарізану кружечками, варені стручки квасолі, зелений горошок, смажені голівки лука-саджанця, спаржу отварную. Зверху філе поливають соусом свином.
Ингридиенти рецепта філе:
Рябчики 2 шт., масло вершкове 80 м, хліб пшеничний 120 м, саджанець^-саджанець-лук-саджанець 8 голівок,   морква 2 шт., квасоля  (стручки) 100 м, зелений горошок 100 м, спаржа 100 м, соус 50 г на порцію
 
 (голосов: 2)
  • Дичина по^-столичному
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Дичина смажена з гарніром
  • Холодець із рябчика
  • | Автор: kodges | 2 сентября 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb