Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Очки, оправы,диагностика зрения в воронеже.
be number one
 

смажене м'ясо дичини

  {banner}  

Дичина смажена з гарніром

 
Переглядів: 553 | Категорія - Кухня мисливця

 

Смажене м'ясо дичини  прохолоджують, нарубують на порції, подають із гарніром із солоних або маринованих овочів, грибів, плодів і зеленого салату. Шматки птаха поливають майонезом або соусом: майонез скорнишонами.
Курка 1 шт. (гусак, тетерев, фазан 1/2—1/4 шт. або рябчик 4 шт.), маргарин столовий 20 м, соус 100 р. Для гарніру: солоні огірки 2 шт., мариновані помідори 2 шт., мариновані гриби 100 м, мариновані яблука 2 шт., зелений салат 1 пучок
 
 (голосов: 3)
  • Тетерка, рябчик, куріпка по^-мисливські
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Филе рябчика з овочами
  • Заєць, смажений на ґратах (Іспанія)
  • Суп з потруху дичини
  • | Автор: kodges | 2 сентября 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb