Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Рецепти блюд з бекаса

  {banner}  

Бекаси й дупеля смажені

 
Переглядів: 645 | Категорія - Кухня мисливця

 

Один із самих смачних мисливських рецептів: блюдо з бекаса й дупеля

Дупель або бекас 1  шт., сало свиняче 50 м, сіль по смаку
Цю дичину рекомендується готовити непотрошеной. Птаха общипують, але не обпалюють — пір'я, що залишилися, і пух очищають шматком сала, загорненим у полотняну тканину. Голову не видаляють, а підкручують під крило. Тушки обертають тонкими скибочками сала й обмотують товстими нитками. Замість сала можна рясно змазати тушки вершковим маслом і обернути порічковим аркушем. Жарять у масивній жаровні у великій кількості свинячого сала (або вершкового масла). У розігріту жаровню тушки кладуть спочатку на спинку. Справа в тому, що дріб, що вразила птаха, може розбити жовчний міхур. Тому краще, якщо сік, що утворився при жаренні, стече на менш м'ясисту спинку. Жаряться бекаси й дупеля не більше 12—15 хв. Внутрішності птаха спікаються в компактну грудочку й легко віддаляються з готової тушки
Цим способом можна приготувати й вальдшнепів
 
 (голосов: 1)
  • Печеня із зайця (Росія)
  • Рябчик, куріпка, тетерев смажені.
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • Филе рябчика з овочами
  • Дичина по^-столичному
  • | Автор: kodges | 26 августа 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb