Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Печеня із зайця (Росія)

  {banner}  

Печеня із зайця (Росія)

 
Переглядів: 1949 | Категорія - Кухня мисливця

 

Підготовлену тушку зайця промариновать. Відокремити від її частина, найбільш придатну для печені,— спинку із бруньковою частиною й задніми ногами, вийняти її з маринаду, добре обсушити рушником і нашпигувати брусочками сала в 3 див длиною й 1/2 див шириною. Шпигувати зайців краще спеціальною голкою. За бажанням можна нашпигувати й часточками часнику. Шпигувати потрібно копченим салом, без м'яса, не вводячи його занадто глибоко, щоб воно могло добре прожаритися. Укласти тушку в довгастий лист спинкою нагору, влити дві ложки води й додати одну ложку вершкового масла. Поставити в не занадто жарку духову шафу, поливати якнайчастіше соком із дна листа. Подавати до стола із соусом, що залишився від смаження, або із соусом для дичини.

Спинка великого зайця, 100 м копченого сала, 1 голівка часнику, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль
 
 (голосов: 1)
  • Заєць маринований (Швеція)
  • Заєць по-нормандски (Франція)
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Заєць у гірчиці
  • Печеня з кабана
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (5) |  Надрукувати
     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb