Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
сканматик скачать бесплатно.
be number one
 

Заєць, смажений на ґратах (Іспанія)

  {banner}  

Заєць, смажений на ґратах (Іспанія)

 
Переглядів: 557 | Категорія - Кухня мисливця

 

Розрубити на шматки підготовлену тушку зайця й наскільки можливо відокремити м'якоть від костей, потім кожний шматок злегка відбити, натерти часником, посолити, змазати маслиновим маслом і присмажити на средненагретой ґратам. Подати із соусом майонез, додавши в нього 4—5 дрібно нарізаних зубків часнику

 
 (голосов: 0)
  • Заєць із маслинами (Іспанія)
  • Печеня із зайця (Росія)
  • Заєць по-нормандски (Франція)
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Рябчик, смажений із брусницею
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Seosun.ru - раскрутка сайтов - разработка сайтов гарантированно
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb