Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
Совместные покупки в тольятти
be number one
 

Заєць у горшочке (Німеччина)

  {banner}  

Заєць у горшочке (Німеччина)

 
Переглядів: 512 | Категорія - Кухня мисливця

 

750 м заячини, 250 м свинячого жиру, 3 цибулини, 1—2 скибочки чорного хліба, борошно, сіль, перець, червоне вино.

Заячину нарізати на порції, приправити сіллю й перцем, обваляти в борошні й викласти в горщик, чергуючи м'ясо зі скибочками свинячого жиру, нарубаним луком і крихтами чорного хліба. Полити червоним вином, щоб усе на 3/4 було покрито рідиною. Гасити на слабкому вогні 1 - 1,5 години
 
 (голосов: 0)
  • Заєць по-французькому
  • Заєць у гірчиці
  • Печеня з кабана
  • Сир з дичини
  • Куріпка з капустою
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (0) |  Надрукувати
     

    Добавление комментария

     
     
    Включите эту картинку для отображения кода безопасности
    обновить код



     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb