Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Куріпка з капустою

  {banner}  

Куріпка з капустою

 
Переглядів: 1659 | Категорія - Кухня мисливця

 

2 куріпки, 1кг капусти, 200м чайної ковбаси,  15м  копченої грудинки,  50м вершкового  масла, 2 моркви, 2 цибулини, у які застромити 2 гвоздики, зелень, сіль, перець

Розділити качан на частині, видаливши качан і товсті ребра, і покласти на 2 хв у киплячу солону воду. Потім промити холодною водою, дати добре стекти на друшляку. Куріпок підрум'янити на сковорідці на маслі, посолити, поперчити. У скороварку покласти нарізані капусту й моркву, 2 цибулини, зелень. Влити 0,5 чашки окропу, посолити, поперчити. Довести до кипіння. Покласти обсмажені шматочки куріпки, нарізані ковбасу й грудинку. Закрити каструлю й гасити вміст 30 мін
 
 (голосов: 1)
  • Заєць у гірчиці
  • Печеня з кабана
  • Заєць із коріннями (Росія)
  • Заєць із маслинами (Іспанія)
  • Заєць маринований (Швеція)
  • | Автор: kodges | 22 июля 2007 | Коментарі (2) |  Надрукувати
     
    Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb