2 куріпки, 1кг капусти, 200м чайної ковбаси, 15м копченої грудинки, 50м вершкового масла, 2 моркви, 2 цибулини, у які застромити 2 гвоздики, зелень, сіль, перець
Розділити качан на частині, видаливши качан і товсті ребра, і покласти на 2 хв у киплячу солону воду. Потім промити холодною водою, дати добре стекти на друшляку. Куріпок підрум'янити на сковорідці на маслі, посолити, поперчити. У скороварку покласти нарізані капусту й моркву, 2 цибулини, зелень. Влити 0,5 чашки окропу, посолити, поперчити. Довести до кипіння. Покласти обсмажені шматочки куріпки, нарізані ковбасу й грудинку. Закрити каструлю й гасити вміст 30 мін
|