ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Куріпка з капустою

Куріпка з капустою

2 куріпки, 1кг капусти, 200м чайної ковбаси,  15м  копченої грудинки,  50м вершкового  масла, 2 моркви, 2 цибулини, у які застромити 2 гвоздики, зелень, сіль, перець

Розділити качан на частині, видаливши качан і товсті ребра, і покласти на 2 хв у киплячу солону воду. Потім промити холодною водою, дати добре стекти на друшляку. Куріпок підрум'янити на сковорідці на маслі, посолити, поперчити. У скороварку покласти нарізані капусту й моркву, 2 цибулини, зелень. Влити 0,5 чашки окропу, посолити, поперчити. Довести до кипіння. Покласти обсмажені шматочки куріпки, нарізані ковбасу й грудинку. Закрити каструлю й гасити вміст 30 мін