Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал.
Головна | Реєстрація | Розширений пошук | Нове на сайті  
be number one
 

Кухня мисливця

  {banner}  

Заєць по-нормандски (Франція)

 
Прочитали: 430 (раз) | Розділ - Кухня мисливця

На тушку зайця (1,5 кг) — 1 л сидру (яблучного вина), 160 м бенедиктину, пучок корінь для бульйону, кілька ягід чорниці, 2—3 аркуші шавлії, 60 м вершкового масла, 1 ст. ложка желатину, 6 яблук, 0,5 кг винограду (білий мускат), сіль, перець

Розрубаного на шматки зайця протягом ночі витримати в маринаді із сидру, бенедиктину, корінь, чорниці й шавлії. Наступного дня обсмажити зайця у вогнетривкому посуді й влити половину маринаду, посолити й поперчити, варити біля години. За чверть години до кінця варіння додати виноград, зменшити вогонь, щоб ягоди винограду не полопалися. Перекласти зайців на тепле блюдо. Для густого соусу додати желатин і вершкове масло. Подати зайців, полив соусом, обклавши тонкими скибочками очищеного яблука, підсмаженими в маслі, посоленими й поперченними.
 
22 июля 2007 | Коментарів (0) |
 

Сир з дичини

 
Прочитали: 655 (раз) | Розділ - Кухня мисливця

Підготовлену дичину обсмажують, відокремлюють м'якоть і пропускають через м'ясорубку із частими ґратами два рази. У фарш додають білий соус, тертий сир і всі добре перемішують. Потім додають розм'якшене вершкове масло, бульйон і збивають фарш до одержання пишної однорідної маси. Масу протирають через сито, додають вино типу мадера, сіль, перець і тертий мускатний горіх. Подають сир у формочках або кошичках з тесту. Крім того, цей сир можна використати для готування бутербродів кзавтраку.

На 100 м сиру: м'якоть дичини 40 м, сир 30 м, масло вершкове 20 м, вино мадера 1 ч. л., сіль, перець, мускатний горіх по смаку. Для курячого соусу: бульйон 1 ст. л., борошно 1 ч. л., масло вершкове 1 ст. л.
 
22 июля 2007 | Коментарів (0) |
 

Дичина по^-столичному

 
Прочитали: 393 (раз) | Розділ - Кухня мисливця

Зачищене філе птаха (без кісточки) злегка відбивають, змочують у льезоне, панируют у білому хлібі, нарізаному соломкою, і жарять безпосередньо перед подачею протягом 12-15 хв. При подачі на філе кладуть вершкове масло. Поруч укладають складний гарнір. Гарнір можна подати в кошичках з тесту

Филе курей, або курчат-бройлерів, або фазана 4 шт., хліб пшеничний 160 р. Для льезона; яйце 2 шт., молоко 3 ст. л., сіль по смаку ; масло вершкове 120 р.
 
22 июля 2007 | Коментарів (0) |
 
Назад
« 1 2 3 »
Далее
Фотоаппараты: фотоаппараты на сайте.. Сертификация продукции: сертификат исо 9001 документооборот на сайте.. гардеробные системы : elfa системы хранения одежды .
Copyright © 2007 "Полювання, мисливська зброя, способи полювання й спорядження. Мисливський портал." GoodWeb