ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Заєць маринований (Швеція)

Заєць маринований (Швеція)

1 заєць середньої величини, 125 м шпику, 3 ст. ложки маргарину, 1 повна чайна ложка солі, 1/2 чайної ложки перцю, 2 склянки бульйону, 1 склянка вершків, 2-3 пляшки пива.

Із зайця зняти шкурку й попатрати. Залити пивом і витримувати 2 дні. Потім вийняти зайця, обсушити й нашпигувати смужками шпику, які попередньо посолити й поперчити. Зайця покласти на сковорідку спинкою вниз і зажарити в сильно розігрітому маслі. Потім додати небагато води й гасити під кришкою до готовності. Час від часу поливати соком, що утворився. Незадовго до того, як м'ясо стане зовсім м'яким, влити розігріті вершки. Зайця покласти на підігріте блюдо. Окремо подається міцний соус. На гарнір - червона капуста й брусничний компот. Розраховано на 6-8 порцій