ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Заєць із маслинами (Іспанія)

Заєць із маслинами (Іспанія)

Підготувати й промариновать зайця, як вказувалося вище. Відокремити частина, що підходить для печені, інше розрубити на шматки. Присмажити злегка в рослинному маслі дрібно нарізаний лук. Коли лук почне рожевіти, покласти шматки зайця й жарити, поки вони не підрум'яняться, а після цього гасити, підливаючи час від часу потроху гарячу воду
Присмажити окремо на рослинному маслі лук-сіянець. Покласти його в каструлю із зайцем. Продовжувати гасити. Коли заєць буде досить м'яким, влити чарку вина, змішаного з пюре, додати попередньо проварені протягом 10 хвилин у воді маслини й зібрану при зачищенні зайця кров, змішану з декількома столовими ложками червоного вина. Якщо в крові є згустки, її потрібно процідити крізь сито. Посолити й покласти по смаку небагато меленого перцю. Соус повинен загустіти, але не занадто, тому що при охолодженні він стає ще густіше.


1 заяча тушка, 3 ст. ложки рослинного масла, 4 голівки лука, 250 м лука-сіянцю, 200 м маслин, 1 чарка вина, 1 ст. ложка пюре, сіль, перець