ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Заєць із коріннями (Росія)

Заєць із коріннями (Росія)

Підготувати зайця, як для «Зайця з маслинами». Присмажити злегка нарізану кільцями голівку лука зі столовою ложкою рослинного масла. Покласти розрубаного на шматки зайця, обсмажити так, щоб підрум'янився з усіх боків, а потім, додаючи потроху воду, гасити, поки не стане м'яким
Присмажити в рослинному маслі нарізані кружками дві морквини, корінь петрушки й 1/2 селери й покласти їх у зварене наполовину м'ясо зайця, додавши сіль, перець, лавровий лист і підсмажений у рослинному маслі лук-сіянець. Влити зібрану при зачищенні зайця кров, розведену соком, що залишився від маринування зайця й процеженним крізь сито, додати чарку вина, змішаного з пюре, і кип'ятити до необхідної густоти. Подавати на стіл холодним


1 тушка зайця, супових корінь, 3 голівки лука, 2 ст. ложки рослинного масла, 1 лавровий лист, 150 м лука-сіянцю, 1 чарка вина, 1 ст. ложка пюре, сіль, перець