ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Заєць по-французькому

Заєць по-французькому

Передок зайця з потрухами й лопатками, 150 м копченої грудинки, 150 м ріпчастого лука, 50 м жиру, 20 м борошна, кілька зерен ялівця, 1 лавровий лист, 1/3 ложечки червоного перцю, 2 чарки червоного вина, сіль, 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені петрушки.

М'ясо й потрухи підготувати й підрум'янити. Копчену грудинку нарізати невеликими досить товстими скибочками, а лук - великими кубиками, покласти до підрум'яненого м'яса й гасити на слабкому вогні в закритому посуді, підливаючи потроху воду. Коли м'ясо стане м'яким, додати сіль, товчений перець, лавровий лист і червоний перець, влити вино, посипати борошном, прокип'ятити й гасити кілька хвилин. Соус заправити борошном (він повинен бути середньої густоти). Досолити по смаку. Посипати зеленню. Подавати в тій же каструлі або на блюді з рисом або іншою розсипчастою кашею, галушками або м'ятою картоплею