ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Печеня з кабана

Печеня з кабана

1кг нарізаної кабанячої лопатки, 30 м вершкового масла, 1 ст. ложка борошна, 1 кавова ложка томатної ласти, 2 свіжих помідори, сіль, перець
Для маринаду: 0,5 літра білого або червоного сухого вина, 0,5 склянки соняшникового масла, 1 морква, 1 цибулина, нарізана на кружки, 3 зубчика часники, зелень, перець


М'ясо покласти на 2 дні в маринад. Потім віджати й обсмажити в скороварці на вершковому маслі на великому вогні. Посипати борошном, добре помішуючи, додати частина маринаду, томатну пасту, очищені від шкірочки й нарізані томати, сіль, перець. Скип'ятити, додати 1/4 літра гарячої води. Закрити й гасити 30 хв (якщо кабан старий, те 40—50 хв).  Подавати можна  скартофелем.