ВЫ ПОПАЛИ НА СТРАНИЦУ ПЕЧАТИ, ЧТОБ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НАЖМИТЕ ПО ЭТОЙ ССЫЛКЕ >>>
Заєць у гірчиці

Заєць у гірчиці

1200 м зайця, заяча печінка, 4 цибулини,  скиба білого хліба, 6 гірчичних лежань гірчиці, 150 м вершкового масла, 100 м сметани, 2 жовтки, сіль, перець, лавровий лист

Змочити хліб у молоці. У частині вершкового масла обсмажити лук і печінка. Порубати всі разом і нафаршировать цією сумішшю зайця, змішавши попередньо фарш із жовтками. Посолити, поперчити. Зашити зайця. Змазати гірчицею. Обсмажити добре в маслі, покласти в скороварку, додати лавровий лист і гасити 45 хв. Подавати зі сметаною